SEVCH Vassruggens Dakota Of Copper ”Dakota”

 

U: Gundog’s Choice Cobra

E: MH MNH4 WCX ** OS Choctaw’s Yukon Copper Penny

Reg.nr SE41479/2016

HD: A

ED: 0

Ögon ua 2019

PRA GR 1 + PRA GR 2: Normal/Clear

PrcdPRA :Normal/Clear

Ichtyosis: Clear

NCL: Normal/Clear

3:dje pris nkl B-prov

Dakota bor hos Anna och Gunnar Pamuk i Hovde.

Så här beskriver Anna sin Dakota:

Dakota är en goldentik med mycket stor arbetsglädje. Hon är envis på både gott och ont – har hon tagit sig an en uppgift slutför hon den. Hon är mycket lättlärd och har tränats och används praktiskt för viltspår (SE VCH samt eftersök skadat trafikvilt), jakt (fjälljakt och skogsjakt) och drag (Nordisk stil på skidor). Hon apporterar kallvilt, varmvilt och dummies. Hennes tydliga av och på knapp har gjort henne till en tidigt mycket väl utvecklad jakthund. Några av hennes utmärkande egenskaper är hennes fina stadga, den ovanligt höga arbetsintensiteten och kapaciteten, den sociala förmågan bland andra hundar och hennes stora inlärningskapacitet.

Vassruggens Exquisa Of Jasper ”Isa”

Isa bor hos Ingeborg och Erik Jenseus i Onsala. Isa  är ingen fodertik men Ingeborg har lovat mig en kull efter Isa som vi hoppas ska bli en stark och frisk tjej. Hon är idag 14 månader,

U: Tq Minninnewah’s Ina

E: FW Jasper Gold Of Drumalig

HD:B

ED:0

Ögon:ua

Reg.nr SE57985/2017

Isa bor hos Ingeborg och Erik Jenseus i Onsala. Isa  är ingen fodertik men Ingeborg har lovat mig en kull efter Isa. Hon är idag 18 månader.

Vassruggens Vrå af Niko ”Nikki”

U.Gundogs´s Choice Cobra

E.DKBRCH NOJCH Gleen Mhor´s Niko

SE39854/2018

Nikki bor hos Inger och Lars Hörnfeldt i Sjöbo. Nikki är idag 9 månader. När hon blir stor har matte lovat mig att jag ska få ta en kull på den lilla stjärnan.

Vassruggens Glittertind ”Tindra”

U.TJH(RDH)TQ Minninnewah´s Ina

E. NLCH LP III Solsvingens Cosmos

SE21769/2019