Puppies part 4 17 dagar

Nu kan de se och börjar kolla in varandra. De börjar bli små hundar 🙂

De har även lärt sig känna igen min röst så de börjar krypa runt alldeles otroligt när de hör mig. Det är så fint!

Idag har jag testat det sedvanliga ”Skriet från valplådan” – vilket gensvar jag fick!!!

Kan nog säga att det var det fränaste på dessa fyra kullar jag haft. Allihop svarade på mitt ylande!

Jag brukar ligga ner hos dem men eftersom vi skulle filma till er så satt jag på sidan.

Senare ikväll blir det pedikyr, 9 X 18 små klor ska klippas. Jag brukar börja plocka lite med dem vid ca 2 veckors ålder och sedan gör jag samma ceremoni varje dag med var och en. De får ligga stilla på rygg medan jag smeker dem på magen(ungefär som mamman gör) en liten stund, jag lär dem ett ljud som kommer betyda – ”allt är lugnt och skönt när du är stilla”. Detta för att de ska bli trygga och vana att hanteras.

Idag träffade jag Veronica och Niclas, igår Helena, så nu är så gott som alla valpspekulanter förhörda 😉

Det känns så rätt att just ni 9 ska få glädjen att dela vardag och fest med en valp efter Ina och Snap!

Varsågoda, filmtajm

IMG_1771

 

IMG_1766